КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Посещение на ученици от ДКЦ "Карпош", Скопие

На 4 декември, во посета на нашиот центар во Софија беа ученици од ДКЦ "Карпош" од Скопје, предводени од директорката Ружа Ѓорѓеска. Директорот на КИЦ на Р Македонија во Софија Васко Шутаров на гостите им ја претстави работата на нашиот Центар во Софија. Учениците од ДКЦ "Карпош" претходно остварија успешно гостување на "Божикен фестивал" во Плевен.

Посещение на ученици от ДКЦ "Карпош", Скопие в КИЦРМ, София (снимка)
Посещение на ученици от ДКЦ "Карпош", Скопие в КИЦРМ, София

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31