КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Библиотека

Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија располага со богата, современо обработена библиотека во која се содржани над 3500 наслови во најголем дел објавени на македонски јазик, од областа на филозофијата, религијата, науката, уметноста, литературата, историјата, политиката, фолклорот и етнографијата, архитектурата итн.

Фотографија од библиотеката на КИЦ на РСМ во Софија, София    Фотографија од библиотеката на КИЦ на РСМ во Софија

Фотографија од библиотеката на КИЦ на РСМ во Софија    Фотографија од библиотеката на КИЦ на РСМ во Софија

Секоја книга е компјутерски обработена по програмата Wisis, пребарувањето на библиотечниот фонд е компјутерско. Можно е по Ваш избор да позајмите книги за дома, да станете член на библиотеката на Културно-информативен центар на Северна Македонија.

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31