КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

НАСТАНИ

6 Jun 2023 - 18:00

На 6 јуни 2023 со почеток од 18:00 часот, во галеријата на КИЦ на Република Северна Македонија во Софија, ќе се одржи концертот „2+1“ на музичкото трио составено од  Стојан Димов (кларинет/саксофон), Нинослав Димов (саксофон) и Маја Поповиќ Караиванова (пијано). Овој музички состав пред публиката во Софија ќе се претстави со дела од Пит Свертс, Антонино Паскуљи, Бела Ковач, Феликс Менделсон, Педро Итуралде.

КИЦ на РСМ во Софија, ул. „Обориште“ 7

Повеќе за Република Северна Македонија

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30