КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български
Македонски

За контакт со нас

rmkic@yahoo.com

тел./факс: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

За контакт со Амбасадата на Република Северна Македонија во Република Бугарија

sofia@mfa.gov.mk

тел./факс:  + 359 2 870 15 60, + 359 2 870 50 98

ул. „Фредерик Жолио-Кири“ бр. 17, Софија

Местоположба на КИЦ на РСМ во Софија

Прашања и коментари

За сите ваши предлози, забелешки, прашања,
слободно можете да не контактирате.

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Share

За КИЦ на РМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31