КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Галерија

Во рамките на Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија се наоѓа и галерија во која свои изложби имаа голем број познати македонски уметници, сликари, скулптори, графичари и други.

Фотографија од галеријата на КИЦ на РМ, Софија   Фотографија од галеријата на КИЦ на РМ, Софија

Фотографија од галеријата на КИЦ на РМ, Софија   Фотографија од галеријата на КИЦ на РМ, Софија

Фотографија од галеријата на КИЦ на РМ, Софија   Фотографија од галеријата на КИЦ на РСМ во Софија

Фотографија од галеријата на КИЦ на РСМ во Софија   Фотографија од галеријата на КИЦ на РСМ во Софија

Во самата галерија покрај изложби се одржуваат и најразлични други културни перформанси, како например: видео проекции, книжевни вечери, рецитали, музички настани и слично.

 

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31