КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Меѓународна конференција Европски дијалози „Вацлав Хавел“

Меѓународен центар на УниКредит Булбанк во Софија, ул. „Аксаков“ 8, Софија
20 Sep 2022 - 13:00

Меѓународната конференција Европски дијалози „Вацлав Хавел“ е проект кој има за цел да отвори и развие дискусија за теми, кои го определуваат правецот на современа Европа, со референца кон духовното наследство на Вацлав Хавел.

Повеќе информации на: https://sofia.czechcentres.cz/bg/program/evropske-dialogy-vaclava-havla?locale=bg

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28