КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Меѓународен саем за туризам во София

Од 11 до 13 февруари се одржа Меѓународниот саем за туризам во Софија на кој Р. Македонија се претстави со свој штанд. Покрај бројните посетители интерес за нашиот штанд покажаа Министерката за туризам на Р. Бугарија, Николина Ангелкова и советникот на Министерот за туризам на Египет, Адел Ел Масри.

Меѓународниот саем за туризам во София (фотографија)
Меѓународниот саем за туризам во София (фотографија)
Меѓународниот саем за туризам во София (фотографија)
Меѓународниот саем за туризам во София (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31