КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерти на дуетот „Дац и Александар“ и Влатко Стефановски со „Balkan Trio B/G“ како дел од фестивалот SoFest Winter 2023

Концерти на дуетот „Дац и Александар“ и Влатко Стефановски со „Balkan Trio B/G“ (Фотографија)

Концертите на дуетот „Дац и Александар“, на 18 ноември, и Влатко Стефановски со „Balkan Trio B/G“, на 19 ноември 2023 година, во Sofia Live Club, не ја оставија софиската публика рамнодушна. На двата настани македонските музички ѕвезди, во соработка со своите музички пријатели, го покажаа својот врвен професионализам и создадоа одлична атмосфера за паметење.

Настани

18 Nov 2023 - 20:00

Концертите на дуетот „Дац и Александар“ и Влатко Стефановски со „Balkan Trio B/G“ ќе се одржат во Sofia Live Club, НДК, со почеток од 20:00 часот.

Дуетот „Дац и Александар“, Драган Спасов-Дац и Александар Митевски, на 18 ноември ќе се погрижат за смеата и забавата по време на концертот, на кој ќе ги исполнат...

Софија, НДК, Софија Лајв Клуб
Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31