КУЛТУРНО-ИНФОРМАТИВEН ЦЕНТАР НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО СОФИЈА

  • Македонски
  • Български

Концерт со учество на Влатко Стефановски и Теодосиј Спасов

Влатко Стефановски во својот легендарен манир повторно ја освои софиската публика настапувајќи заедно со Теодосиј Спасов, Васил Хаџиманов, Јелена Јововиќ, Дритан Хекурани и Амар Чешљар во (за оваа прилика формираниот) супер бенд „Западни Балкани БГ“ на СоФест во легендарниот простор на Националниот дворец на културата - „Софија лајв клуб“. Во присуство на голем број дипломати, уметници, новинари и гости, Влатко со останатите музичари одржаа мајсторски концерт во манирот на етноџезот, џезот и нивни хитови.

Концерт со учество на Влатко Стефановски и Теодосиј Спасов (фотографија)
Концерт со учество на Влатко Стефановски и Теодосиј Спасов (фотографија)
Концерт со учество на Влатко Стефановски и Теодосиј Спасов (фотографија)
Концерт со учество на Влатко Стефановски и Теодосиј Спасов (фотографија)

Настани

Share

За КИЦ на РСМ

E-mail: rmkic@yahoo.com

тел.: + 359 2 946 1492

ул. „Обориште“ 7, 1504 Софиja

Билтен

За информации и настани од сајтот

СИГУРНОСТ
Потврдувањето докажува дека сте реален корисник.

Календар

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31